Aanmelden met je record

Heb jij er een verbroken of heb je een nieuwe?

Hieronder wordt uitgelegd wat de voorwaarden van je record zijn en hoe je je records aanmeld bij het Beers Book of Records.

Aanmelden

Criteria voor aanmelden record

Bij het aanmelden van een record zijn er verschillende criteria die moeten worden vermeld. Hier zijn de belangrijkste criteria voor een recordaanmelding:

  1. Het record moet in de Beerzen worden uitgevoerd (Oost- West- en Middelbeers).
  2. De recordpoging moet gefilmd of wanneer niet mogelijk of nodig, gefotografeerd worden. Wanneer er een filmpje wordt verstuurd heeft een bijgevoegde foto de voorkeur.
  3. Vermeld wat voor record je hebt neergezet.
  4. Vermeld je voor- en achternaam met je geboorte datum.
  5. Er moet duidelijk bewijs van het record te zien zijn in de video en/of foto.
  6. Heb je iemand anders zijn/haar record verbroken, vermeld dit dan even in je aanmelding.
  7. Stuur je recordpoging op naar kubusfestival@gmail.com of bereik ons via onze socials.
  8. Via de aanmeld knoppen op de website ga je direct naar ons mail adres zodat jij je record kan aanmelden.

De Beers Book of Records jury

Er is een hele deskundige jury van het Beers book of records die garant staan voor eerlijke, echte en mooie records. Aan het hoofd van deze deskundige panel staat Sil Verouden, een ervaren voorzitter met een scherp oog voor detail en rechtvaardigheid. Ondersteund door Sven, de ijverige secretaris, zorgt het team ervoor dat elk record op gepaste wijze wordt geregistreerd en gedocumenteerd. Daarnaast verwelkomen we de expertise van Sjors van Eeten, Moniek Kolsters en Herm Kisjes, drie getalenteerde juryleden die hun brede kennis en objectiviteit inbrengen om elke prestatie eerlijk te beoordelen. Tot slot hebben we Ties Bodde, een veelzijdige journalist gespecialiseerd in film en techniek, die ervoor zorgt dat de buitengewone momenten op de juiste wijze worden vastgelegd en gedeeld. Met dit voortreffelijke team kunt u er zeker van zijn dat elk record met de grootste zorg en integriteit wordt behandeld. Naast dat de jury alle records beoordeeld kunnen zij ook fysiek aanwezig zijn bij recordpogingen of kunnen zij langskomen nadat er een record is ingestuurd waarover de jurt erg onder de indruk is.