Nieuwsoverzicht

Mis niks van de laatste nieuwtjes!

Hieronder is een overzicht te zien van al de nieuwsberichten rondom het Beers Book of Records, laat niks je voorbij schieten.

3beerzen 1

Zoveel mogelijk onderzetters maken in 1 uur tijd

18 september 2023

Handwerkgroep van Beers Vitaal gaat een recordpoging doen op maandag 25 september door in 1 uur tijd zoveel mogelijk onderzetters te maken. De handwerkgroep gaat 25 september deze recordpoging doen tussen 10.30 en 11.30 uur bij Ons Mevrouw te Middelbeers. Dit record wordt mogelijk gemaakt door de besturen van Beers Vitaal en Ons Mevrouw.

Keskenoate

24 uurs poppenkast door Keskenoate

13 september 2023

Toneelvereniging Keskenoate gaat een 24 uurs record poppenkast voorstelling met ‘good old ‘ Jan Klasen en Katrijn in de hoofdrollen met diverse gasten. De voorstelling zal starten op zaterdagmiddag 4  november tot zondagmiddag 5 november.

Beerse boys

Beerse Boys gaan record verbreken

8 september 2023

Faas Timmers is in conclaaf met Beerse Boys vrijwilligers om een record neer te zetten en we zijn zeer benieuwd wat het record gaat worden.

Ons Mevrouw

Ons mevrouw doet mee met Beers Book of records.

29 augustus 2023

Er wordt nog druk overlegd maar er zijn geruchten dat het record pannenlap haken en Koersbal van Oost-West Middelbeers neer gezet gaat worden.

ED

Kubusfestival Middelbeers is op zoek naar records

11 augustus 2023

Het nieuwe Kubusfestival in Middelbeers zoekt via het Beers Book of Records naar alle lokale talenten. Of dat nu de meeste bierviltjes in je mond proppen is, simultaan ganzenbord spelen in alle kroegen of over vijf barkrukken tegelijk springen. Op 4 en 5 november moeten zoveel mogelijk records gevestigd worden.

WhatsApp Image 2023 05 02 at 20.30.48

Pak je kans en bemachting nu een plek in het Beers Book of Records

21 juni 2023

Je hebt nog steeds kans om jouw plek te bemachtigen in het Beers book of records! Stuur jouw record op naar kubusfestival@gmail.com en wie weet ben jij te bewonderen in ons grote boek vol met mooie records. We zijn ook druk bezig met onze website waarop je alle records kunt terug vinden en dus weet welke records je kan gaan verbreken! Dus... blijf op de hoogte! 

BBoR

Beers’ Book of Records gaat van start. Simultaan Ganzenborden of Snelste Rondje rond Wit Hollandven...

17 mei 2023

Op 4 en 5 november staat de Beerzen een groot cultureel festival te wachten: het Kubus Festival. De eerste tip van de sluier rond het verrassende programma kan nu worden opgelicht: het grote Beers Book of Records.