Over ons

De organisatie van Beers Book of Records en Kubus Festival

Beers Book of Records is onderdeel van het Kubus Festival op 4 & 5 November 

BBoR

Het Beers Book of Records Team

Het Beers Book of Records is tot stand gekomen door de samenwerking van Herm Kisjes, Moniek Kolsters, Sjors van Eeten, Sven Willems, Sil Verouden en Ties Bodde. Samen zetten zij zich in om het Beers Book of Records tot een succes te brengen.

Kubus Festival

Door KuBes

Het Beers Book of Record is onderdeel van het Kubus Festival op 4 en 5 november 2023, een evenement met DJ's, poëzie, kleinkunst, live muziek, theater, exposities, natuurwandelingen, speelse activiteiten voor de kinderen en sportdemo’s. Voor het festival wordt een gebied van het Doornboomplein tot aan het Oude Kerkje ingericht om een fijne sfeer neer te zetten. Met het festival wil de organisatie laten zien waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn: verbinden, samen bouwen en een doe-het-zelf-mentaliteit als het gaat om leefbaarheid.

Het Kubus Festival gaat na dit weekend verder als een doorlopend cultureel programma in de Beerzen. Belangrijkste doel van het festival is de leefbaarheid in de kleine kernen versterken door jong en oud met elkaar te verbinden in een diversiteit aan culturele activiteiten.

Beers Book of Records 

Word mede mogelijk gemaakt door:

Beerse Boys
Sportschool Allure
Beerse Bakker
Keskenoate
Scouting Don Garcia Moreno
Muziekvereneging de Vriendschap
Ons Mevrouw
Van de Sande Logistics
Werkgroep Natuur en Landschap